SUNSPOT
Web Design-Graphics & Photography
ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
63077 ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛ. +302374023330 & +306946676500
e-mail : kass2010@otenet.gr

ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (LOGOS)

NEW WEBSITES DESIGN


Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, εμφανίζονται νέες τεχνικές (Responsive design, CSS3 Animation, Bootstrap κλπ.), οι οποίες δεν επηρεάζουν σημαντικά το χρόνο φόρτωσης των ιστοσελίδων.
Στο responsive design μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τη δομή, το layout, τις εικόνες, το μέγεθος των γραμματοσειρών και φυσικά το περιεχόμενο της σελίδας, δίνοντας στο site μας τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε διάσταση οθόνης, αλλάζοντας ακόμα και δομικά στοιχεία του, έτσι ώστε ο χρήστης να βλέπει πάντα την καταλληλότερη έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Η προσαρμογή των responsive sites γίνεται με βάση την ανάλυση της οθόνης του χρήστη.
Όταν το site εμφανιστεί στην οθόνη μικρής ανάλυσης ενός κινητού, ο χρήστης θα δει την αντίστοιχη έκδοση του. Το ίδιο θα συμβεί αν το site εμφανιστεί στην οθόνη ενός tablet ή στην οθόνη ενός mini laptop κ.ο.κ. Το ότι η τεχνική του responsive design ανιχνεύει την ανάλυση οθόνης και όχι την συσκευή, σημαίνει πως sites που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνική, έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται και σε μεγαλύτερες οθόνες όπως π.χ. οθόνες μεγάλης ανάλυσης των desktop PCs.
Τo Bootstrap είναι ένα web design framework το οποίο δημιούργησε το twitter. Tο framework αυτο  σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα την  web εφαρμογή σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχεδιασμό του ειδικά στο στάδιο της ανάπτυξης του site σας. Το framework περιλαμβάνει εκατοντάδες στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην σελίδα σας, τα οποία και ως επί το πλείστον είναι responsive, περιλαμβάνοντας  grid system, buttons, forms, panels, navigation bars και πολλά πολλά ακόμα.

SUNSPOT WEB DESIGNΗ SUNSPOT WEB DESIGN σχεδιάζει και δημιουργεί ιστοσελίδες (websites) για άψογη παρουσίαση και προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Προσδιορίζει, σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, τη στρατηγική, που πρέπει να ακολουθηθεί για την προώθηση του βασικού μηνύματος, καθώς και τους στόχους της υπό κατασκευή ιστοσελίδας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου σε ότι αφορά στο εικαστικό κομμάτι (γραφικά) με τα χρώματα της αρεσκείας του και επιλέγουμε μαζί το όνομα (domain name) της ιστοσελίδας. Φιλοσοφία μας είναι οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε εκτός από λειτουργικές και εύχρηστες να είναι και οικονομικές, χωρίς όμως να υστερούν σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Γι' αυτόν τον λόγο σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς !
Εμείς δεν κάνουμε ιστοσελίδες για να το βλέπουν οι πελάτες μας, αλλά για να το βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης και οι πελάτες σας !


OUR NETWORK


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ


Η προβολή του ξενοδοχείου σας στον τουριστικό κατάλογο του www.kassandrahotels.gr αποτελεί μιά αποτελεσματική επένδυση, καθώς χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά αναζητούν προορισμούς και ξενοδοχεία μέσω του διαδικτύου (internet) ! Ειδικά για την χερσόνησο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής η ζήτηση για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια και ξενοδοχεία είναι πολύ μεγάλη.

KASSANDRA'S DRINK, EAT & LEARN GUIDE
Για φαγητό και Διασκέδαση στην χερσόνησο της Κασσάνδρας διαφημιστείτε στο http://www.kassandratour.gr/

WEBSITES (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ) :

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
(Κλικ στην φωτογραφία για επίσκεψη στην ιστοσελίδα)

  • BELLA VISTA APARTMENTS KALLITHEA HALKIDIKI
* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.
Θέλετε να κατασκευάσετε ή να βελτιώσετε
τη σελίδα του ξενοδοχείου ή της επιχείρησής σας;


Η σελίδα της επιχείρησής σας είναι ο σημαντικότερος δίαυλος επικοινωνίας με τους πελάτες σας.
Η σελίδα σας θα πρέπει να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις σε σχεδιασμό, περιεχόμενο και λειτουργικότητα.

• Να εμφανίζεται το ίδιο καλά σε όλες τις συσκευές (κινητά, tablets).
• Να είναι σε πολλές γλώσσες.
• Το οπτικοακουστικό υλικό να εμφανίζεται σωστά με μεγάλες φωτογραφίες.
• Οι μηχανές αναζήτησης να σας βρίσκουν εύκολα, ακόμα και όταν αναζητούν έναν ανταγωνιστή σας.
• Να μπορούν οι πελάτες σας να κάνουν κράτηση online χωρίς προμήθεια από τρίτους.

Έχει το website σου SSL;
Όταν εισέρχεσαι σε μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί SSL certificate, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που αποδεικνύουν ότι βρίσκεσαι υπό ασφαλή σύνδεση.

• Πράσινο λουκέτο στην γραμμή διευθύνσεων του browser.
• Το πρόθεμα https που εμφανίζεται μπροστά από το domain της ιστοσελίδας( https:// αντί http://).
• Το σύμβολο της εταιρείας η οποία παρέχει το ssl certificate.
• Πράσινη μπάρα: Η ταυτότητα της ιστοσελίδας.

  Sunspot Web Design 2008-2017

Our Websites