Χαρακτικά

Wednesday, December 28, 2022

Τα χαρακτικά είναι σχέδια που ζωγραφίζονται και στη συνέχεια χαράζονται επάνω σε κάποια επιφάνεια, που χρησιμεύει σαν ένα είδος μήτρας. Από αυτή τη μήτρα, η σύνθεση μπορεί να αναπαράγεται σε μεγάλες ποσότητες.
Ανάλογα με το είδος της επιφάνειας επάνω στην οποία χαράζεται η σύνθεση, τα χαρακτικά παίρνουν ειδικότερες ονομασίες. Στη σύγχρονη τέχνη χρησιμοποιούνται ποικίλες επιφάνειες και τεχνικές.
Σήμερα, συνήθως με τον όρο χαρακτική αναφερόμαστε στην εγχάραξη σχεδίων και συμβόλων σε μια επιφάνεια, η οποία κατόπιν θα χρησιμεύσει ως πλάκα για την παραγωγή αντιτύπων σε χαρτί. Το έργο (αντίτυπο σε χαρτί ή άλλο μέσο) που δημιουργείται κατ' αυτόν τον τρόπο αποκαλείται χαρακτικό.
Σήμερα, η χαρακτική στο χέρι έχει περιοριστεί στην παραγωγή εικαστικών έργων όπως και τα έργα μου που είναι αριθμημένα και σε μικρή ποσότητα.

Τρόποι αγοράς χαρακτικών

Έχοντας επιλέξει το χαρακτικό της αρεσκείας σας από την ιστοσελίδα, μπορείτε να προβείτε σε κράτησή του ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα είναι στη διάθεσή σας προς αγορά.
Η κράτηση ενός χαρακτικού έχει διάρκεια μίας εβδομάδας και μπορεί να δοθεί παράταση σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κατόπιν συνεννόησης :

● Κράτηση αυτοπροσώπως στο κατάστημα
● Κράτηση μέσω τηλεφώνου
● Κράτηση μέσω e-mail (απάντηση σε 3 εργάσιμες ημέρες)
● Κράτηση μέσω facebook
● Κράτηση μέσω Etsy

Χαρακτικά Gallery

Web Design & Graphics Technologies

WordPressPHP8Plesk-obsidian
Share:
Follow us:
Sunspot Web Design

SUNSPOT Web Design-Graphics & Photography
ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗΣ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
63077 ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛ. : +302374023330
ΚΙΝΗΤΑ: +306946676500 & +30671783050
e-mail : kass2010@otenet.gr

viber in mobile
whatsup in mobile
skype


© Sunspot Web Design 2008-2022 ®